İğnesiz Mezoterapi Nedir?

İğnesiz Mezoterapi Nedir?

İğne uygulamasını tercih etmek istemeyen kişiler için son dönemde geliştirilen iğnesiz mezoterapi yönteminde normal mezoterapiden farkı iğne kullanılmıyor olmasıdır. İğnesiz mezoterapide acı ve ağrı gibi istenmeyen hislerin oluşmasının engellenmesi amaçlanmaktadır. Özellikle yüz, boyun ve dekolte bölgesi hattında oluşan sarkma, leke, çatlak ve yara izi gibi oluşumların tedavisinde oldukça etkili olan iğnesiz mezoterapi yönteminde, mezoterapi iğnesi yerine yüksek frekanslı ses dalgaları tercih edilmektedir.

İğnesiz mezoterapi, ciltte bulunan çeşitli sorunları gidermek için profesyonel bir teknikle iğneli işlem istemeyen kişilere farklı bir alternatif şansı oluşturmaktadır.

İğnesiz Mezoterapinin Cilde Faydaları Nedir?

- Cildi uyararak, işlem yapılmaya başlandığı andan itibaren mezolifting yani yüzü yukarı çekme etkisini göstermektedir.

- Ciltte oluşan sarkma ve kırışıklıkları gidermektedir.

- Yaz aylarında yoğun güneşe maruz kalınmanın etkisiyle oluşan cilt sorunları ve lekeleri giderme, lekelerde açılma ve azalma görülmektedir.

- Ciltteki yorgun ve mat görüntü ortadan kalkar, sarkma toparlanmaktadır.

- Sivilce, akne, akne sonrası oluşan izler ve skar problemlerinde ciddi bir azalma görülmektedir.

- Cildi gençleştirme, anti-aging uygulamalarına yardımcı olmaktadır.

- Yüz, boyun, eller ve dekolte bölgesinde lifting etkisi göstermektedir.

- Göğüs, boyun, dekolte gibi hatlarda bulunan ince kırışıklıkların, kuruluğun giderilmesinde oldukça etkilidir.

 - Cildin sıkılaşmasına ve ışıltısını kazandırılmasına yardımcı olmaktadır.

- Göz çevresinin gençleşmesinde, göz çevresinde bulunan mor görünümün giderilmesinde ve bu bölgedeki ince çizgilerin kaybolmasında kullanılmaktadır.

- Vücutta ve yüzde çatlak onarımında kullanılmaktadır.

- Saç dökülmesi probleminde oldukça etkili bir yöntemdir.

İğnesiz Mezoterapi Uygulama Alanları Nelerdir?

Cildin nem dengesinin sağlanması için kullanılan ve böylece kolajen üretimini hızlandırarak güçlü bir lifting etkisi sağlayan iğnesiz mezoterapi uygulamasının uygulama alanları şu şekildedir;

- Cilt sıkılaştırma

- Ciltte kırışıklık azaltma

- Yüz gençleştirme, ciltte antiaging etki

- Cilt sarkmalarının toparlanması

- Göz çevresi problemlerini giderme

- Saç dökülmesi tedavisi

İğnesiz Mezoterapi Nasıl Uygulanır?

- İğnesiz mezoterapide, öncelikle problemli bölgenin analizi yapılmalı ve ihtiyacı belirlenmelidir daha sonra da bu bölgeye özel olacak şekilde uygulama planı oluşturulması gerekmektedir.

- Cildin alt katmanlarına cildin ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral ve enzim içerikleriyle özel olarak hazırlanan solüsyon, özel bir ultrasonik cihaz teknolojisi yardımı ile deri altına iletilen güvenli bir uygulama çeşididir.

- İğnesiz mezoterapi işlemi sırasında kullanılan ürünlerin deri altına iletilmesi iğne ile değil elektroporasyon yöntemi ile sağlanmaktadır. Bu yüzden cilt yapısı hassas olan kişilerin iğnesiz mezoterapi uygulamasını tercih etmesi tavsiye edilmektedir.

İğnesiz Mezoterapi Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

- İğnesiz mezoterapi uygulaması sonrası kan sulandırıcı ilaçlardan uzak durulması ve ayrıca işlemin gerçekleştiği uygulama yapılan bölgenin belli bir süre içerisinde su ile temas ettirilmemesi gerekmektedir.

- Aynı şekilde cildi tahriş edici özelliğe sahip giysilerden kaçınmak ve belli bir süre makyaj yapılmaması gerekmektedir.

- İğnesiz mezoterapi uygulamasının üzerinden en az 4 saat geçinceye kadar makyaj yapılmaması ve saçların yıkanmaması tavsiye edilmektedir.

İğnesiz Mezoterapinin Yan Etkileri Nelerdir?

İğnesiz mezoterapide,  ciltte meydana gelebilen hafif kızarıklık ve morarmalar dışında görülen bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Hangi Durumlarda İğnesiz Mezoterapinin Uygulanması Sakıncalıdır?

İğnesiz mezoterapi; hamile ve emziren kadınların, kanser tedavisi gören hastaların, sürekli kan sulandırıcı iğne ya da ilaç kullanan kişilerin, şeker ve ürtiker hastalarının iğnesiz mezoterapi yaptırması tavsiye edilmemektedir.  İşlem sırasında kullanılan medikal estetik malzemeleri, cilt bakım içerikleri ve ilaçlardan herhangi birine karşı alerjisi veya hassasiyeti bulunan kişilerin de iğnesiz mezoterapi yaptırmaması önerilmektedir.

×
Sale

Unavailable

Sold Out

FIRSATLAR
İNDİRİM FIRSATI